SALATA DIN STEAK DE STRUT CU FETA SI RUCOLA


Ingrediente:

• 400 grame steak Gourmet de struț, tăiate feliuțe contra fibrei mușchiului (ca în imagine)
• 200 grame rucola
• 2 cepe verzi, curățate și tăiate
• 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
• 100 grame brânză Feta, tăiată cubulețe

 

Preparare:

1. Încinge bine grillul, scoate carnea din marinadă, usuc-o, tai-o feliuțe și pune-o pe grătar, câte 1-2 minute pe fiecare parte.
2. Când carnea este gătită, transfer-o pe un platou preîncălzit
și las-o să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, amestecă într-un bol rucola, ceapa verde, pătrunjelul proaspăt și 2-3 linguri de marinadă.
3. Așează feliile de carne pe un platou, pune în mijloc salata și presară apoi cubulețele de brânză Feta.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *