Gulas de strut

23.00 lei

Gramaj Fix

Categorie:
 

Descriere

Bucatele fragede de carne macra 95% si 5% grasime. Goulashul este preluat din toate grupele de muschi importante (Fillet, Steak si Drum) sunt taiate in bucati de aproximativ 3 cm fiecare, potrivite pentru preparare indelungata.

Se foloseste cu succes la prepararea de tocanite, mancaruri cu legume si chiar ciorbe.

Pret kilogram – 92 lei ( TVA inclus)

Gramaj:  250 gr/pachet

Frageda, slaba si plina de substante nutritive, carnea de strut este perfecta pentru cei care doresc o alternativa sanatoasa si saraca in grasimi pentru carnea de vita. Cu o medie de 30 grame de proteine per portie si mai putin de 3 grame de grasimi, carnea de strut are o aroma bogata, similara cu cea a carnii de vanat. Cu un continut scazut de colesterol, sodiu si grasimi, carnea de strut este foarte populara in randurile celor care isi doresc o carne aromata, cu aport ridicat de proteine, care este in acelasi timp si sanatoasa. Daca vei gusta carnea noastra de strut, vei intelege de ce din ce in ce mai multi oameni o prefera!

Conditii de pastrare

Dupa transare, carnea de strut trece printr-un proces de inghetare rapida (shock freeze) pentru a-si pastra calitatile organoleptice initiale.

Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj (termenul de valabilitate minim garantat este de 6 luni pentru toate produsele Gourmet de strut congelate).

Daca vrei sa gatesti carnea imediat dupa ce ai primit-o, permite-i sa se dezghete treptat in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 24 si 48 de ore), dar astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.

Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!

Retete si sfaturi

Pentru sfaturi despre cum sa preparati carnea de strut accesati sectiunea noastra de retete

Abonează-te acum la newsletter

Informații suplimentare

Gama

Specialitati

Tip produs

Congelate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gulas de strut”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *